Het leuke aan de Apple Watch is dat de bandjes voor de Apple Watch verwisselbaar zijn. Ben je uitgekeken op je zwarte leren bandje, vervang je dit heel makkelijk met een zilverkleurig roestvrijstaal schakelbandje. Ik verwissel de horlogebandjes bijna dagelijks en soms zelfs meerdere keren per dag. Je hebt zo ook een eindeloos aantal mogelijkheden om je Apple Watch perfect af te stemmen op je kleding zijn.

Zo verwissel je het horlogebandje van de Apple Watch:

Leg iets zachts (een doekje bijvoorbeeld) op tafel zodat je zonder onnodige extra krassen je Apple Watch met het scherm naar beneden kunt neerleggen. Aan de boven- en de onderkant van de kast zie je nu bij de randen twee langwerpige knopjes. Met deze knop[jes kun je de bandjes ontgrendelen. Druk een van deze knopjes in, en schuif het bandje naar links of naar rechts uit het horloge. Daarna doe je dit ook met de andere helft van het bandje.

Het bevestigen van een nieuw bandje is net zo makkelijk. Schuif het bandje zijwaarts in de Apple Watch, totdat je een klik hoort. Hoor je geen klik dan zit het bandje verkeerd om. Gebeurd mij nog wel eens met de Milanese Apple Watch bandjes. Sommige bandjes hebben tekst aan de binnenkant. Zorg ervoor dat deze tekst naar je toe is gericht.

Meer is er niet over te vertellen, zo eenvoudig is het! Hieronder nog even een filmpje van zodat je het ook rustig even kunt zien hoe je een horlogebandje wisselt van de Apple Watch.

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat je hier op Appelbandjes.nl de leukste bandjes voor je Apple Watch kunt bestellen!

Groet,
Sander
Appelbandjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *