Je zou het niet zeggen maar het is al een maand herfst… Het zonnetje schijnt, we lopen nog regelmatig in t-shirt buiten en het voelt alsof ik het zomer gele silicone Apple Watch bandje moet promoten met een korting maar daar is het eigenlijk de tijd helemaal niet voor!

Nee het is herfst en tot en met 18 november zijn alle leren Apple Watch bandjes 2,50 goedkoper. Geen kortingscode nodig, de prijzen zijn allemaal al verlaagd en worden al getoond op de shop pagina’s.

En als we het toch over korting hebben, wist je dat als je gelijk een tweede horlogebandje voor je Apple Watch besteld je over het hele aankoopbedrag 5% extra korting krijgt? Genoeg redenen om eens rond te snuffelen op Appelbandjes.nl!

Voor als je het gemist hebt: Apple heeft de Apple Watch series 4 uitgebracht. Die heeft net wat andere maten dan de series 1, 2 en 3. Alle Apple Watches tot en met serie 3 hebben de maten 38mm en 42mm. Apple Watch 4 daarentegen gebruikt de maten 40mm en 44mm.
Alle Apple Watch bandjes op onze site met de 38mm maat passen ook op de series 4 met afmeting 40mm. Voor onze 42mm bandjes geldt dat deze passen op de Apple Watch 4 44mm. Apple heeft de horloge schermmaten veranderd, maar de sluiting voor de Apple Watch bandjes zijn niet veranderd van maat.

Na de herfst sale komen er weer twee actie periodes aan: een leuke Black Friday deal op vrijdag 23 november en gelijk daarna de Sinterklaas kortingen. Welke Apple Watch bandjes dan in de aanbieding kom ik tegen die tijd op terug.

PS.. ok alleen voor wie het hele artikel heeft gelezen en toch graag het gele siliconen Apple Watch bandje wil hebben, gebruik kortingscode “ZOMER” en krijg op dat bandje ook 2,50 korting. Zowel geldig voor de 38mm en de 42mm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *