Om u zo snel mogelijk te helpen met uw retourzending, vragen wij u een e-mail te sturen aan [email protected] en vermeld om welk product het gaat, het ordernummer en de naam waarmee de bestelling is gedaan. Wij laten u dan weten hoe u het product terug kunt sturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Na ontvangst van uw zending krijgt u uiterlijk binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Wij hebben ook een herroepingsformulier voor u beschikbaar welke u hieronder kunt downloaden, maar het is niet nodig deze te gebruiken. Een e-mail volstaat.

Retourkosten

De retourkosten komen op rekening van de koper en worden niet vergoedt door Appelbandjes.nl. U mag zelf kiezenhoe en met welk verzendbedrijf het artikel wordt teruggestuurd.

Uitzondering

Producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, bent u medeaansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

Garantie

Wij doen er logischerwijze alles aan om onze producten zorgvuldig en in goede kwaliteit aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat een product beschadigd tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Herroepingsformulier

Als webwinkel is het verplicht een modelformulier herroeping beschikbaar te stellen aan de klanten. U hoeft dit formulier niet te gebruiken, De retour mag eenvoudig per e-mail aangemeld worden: [email protected].

Herroepingsformulier

Meer vragen?

Ga naar onze contactpagina met onze FAQ, of mail ons via [email protected]